Home_ca

Un cervell en forma per a tota la vida

MenteActiv és un programa d’estimulació cognitiva, social i emocional, desenvolupat en col·laboració amb la Societat Espanyola de Neurologia que retarda el deteriorament cognitiu i permet mantenir actives les capacitats intel·lectuals més importants.

Tres formes de cuidar la teva ment

Les sessions de MenteActiv inclouen diferents tipus d’exercicis:

Ventaja 1

Neurofitnes

Activitats d’estimulació cognitiva dissenyades per preservar i mantenir intactes les habilitats més importants del cervell, combinant activitats individuals i en grup.

Ventaja 2

Càlcul amb àbac

L’àbac és un instrument de càlcul mil·lenari. El seu maneig afavoreix l’agilitat mental i l’atenció, ajudant a evitar la pèrdua de memòria. A més, l’àbac converteix el càlcul en un senzill joc de fitxes.

Ventaja 3

Relaxació i benestar

Tècniques de l’àmbit de la psicologia (autonomia personal, relaxació, autoestima …) que contribueixen al benestar físic i emocional. En definitiva, exercicis imprescindibles per viure un envelliment actiu…

Un programa a mida

En MenteActiv volem que et sentis a gust i gaudeixis amb les sessions. Per això hem creat un programa a mida per a aquelles persones adultes que volen mantenir el seu cervell jove i gaudir d’un envelliment actiu.

Classes presencials i a distància

Classes presencials a Barcelona i a distància des de qualsevol lloc amb connexió a internet. Les classes compten a més amb ajuda tècnica per solucionar totes les dificultats.

Contacta amb nosaltres

Per a més informació utilitza el següent formulari de contacte: